ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Πάνορμο από το άγριο φονικό - Χαροπαλεύει ο δράστης

Κρήτη: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Πάνορμο από το άγριο φονικό - Χαροπαλεύει ο δράστης

Ο 49χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά τη δολοφονία της 47χρονης με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού γιατροί που εφημέρευαν και μη, διαφόρων ειδικοτήτων έσπευσαν στο χειρουργείο για τον 49χρονο δράστη του φονικού στο Πάνορμο, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη 47χρονη αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα.

Ο 49χρονος αρχικά μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή του Πανόρμου, με θύμα μία 47χρονη γυναίκα.

Ο 49χρονος δράστης που στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του διατηρεί ταβέρνα στην περιοχή ενώ το θύμα, διατηρεί επιχείρηση με fish spa.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στην περιοχή. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του του 49χρονου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 49χρονος

Ο 49χρονος εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΑΚΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κρίσιμη κατάσταση και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Ο δρόμος της φωτιάς - Το χρονικό μιας ιστορικής καταστροφής που «μαύρισε» τις ψυχές μας