ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αγωνία για έγκυο 7 μηνών με κορονοϊό - «Μάχη» για να μη διασωληνωθεί

Πάτρα κορονοϊός έγκυος
Στην Πάτρα νοσηλεύεται μια έγκυος 7 μηνών που νοσεί με κορονοϊό -«Πρέπει να γίνει άμεσα καισαρική» λένε οι γιατροί
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην Πάτρα νοσηλεύεται μια έγκυος 7 μηνών που νοσεί με κορονοϊό -«Πρέπει να γίνει άμεσα καισαρική» λένε οι γιατροί

«Μάχη» για να μην διασωληνωθεί μια έγκυος 7 μηνών από τη Ζάκυνθο που νοσεί με κορονοϊό δίνουν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας οι οποίοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε καισαρική προκειμένου να σωθεί το παιδί που κυοφορεί η γυναίκα.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Διονύσης Παπαλεξάτος «νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότητα να διασωληνωθεί».

«Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία μάσκα και φαίνεται ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια» εξήγησε ο κ. Παπαλεξάτος. Σύμφωνα με τον ίδιο η έγκυος θα πρέπει να υποβληθεί «άμεσα σε καισαρική και το παιδί πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα άμεσα επειδή είναι πρόωρο».

Όσον αφορά την κατάσταση στην κλινική COVID ο διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας τη χαρακτήρισε οριακή προαναγγέλλοντας ότι πρόκειται να ανοίξει και άλλη κλινική καθώς όπως είπε «έχουμε 22 κρεβάτια και 21 αρρώστους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - Ποδοπατήθηκαν για να φύγουν