ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Βίλια: Καταγγελία ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εμπρησμό - Τι λέει κάτοικος στο Newsbomb.gr

Φωτιά Βίλια: Καταγγελία ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από εμπρησμό - Τι λέει κάτοικος στο Newsbomb.gr
Intime News

Από χθες βρίσκεται στα Βίλια, ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να ερευνηθεί πώς ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά

Πεπεισμένοι, ότι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στα Βίλια, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού, είναι οι κάτοικοι της περιοχής, κάποιοι από τους οποίους με το πρώτο φως της ημέρας κατευθύνθηκαν προς το δάσος προκειμένου να αντικρίσουν τις εικόνες καταστροφής.

Όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος που γνωρίζει καλά την περιοχή και διατηρεί σε κοντινή απόσταση στάνη, πολλά δέντρα που είχαν σπάσει κατά την διάρκεια του χιονιά δεν μαζεύτηκαν ποτέ από τους τους ιθύνοντες και ως συνέπεια λειτούργησαν ως προσάναμμα για τους εμπρηστές. «Ακριβώς εκεί έβαλαν την φωτιά, ήταν εμπρησμός», ανέφερε.

Επισημαίνεται ότι από χθες βρίσκεται στα Βίλια, ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να ερευνηθεί πώς ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά και αν όντως πρόκειται για εμπρησμό όπως κάποιοι καταγγέλλουν.

Το Newsbomb.gr κατέγραψε το σημείο από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά στα Βίλια

Στο μέτωπο των Βιλίων βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος του Newsbomb.gr, Αλέξανδρος Καλαφάτης, και μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο, από τη μάχη με την πύρινη λαίλαπα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Σοκαριστικό βίντεο - Άνδρας εγκλωβίζεται στις ρόδες αεροπλάνου και βρίσκει φρικτό θάνατο