ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία Σπίρτζη για μήνυμα της ΔΕΗ σε πυρόπληκτη επιχείρηση στην Εύβοια περί εξόφλησης οφειλών

ΔΕΗ πυρόπληκτοι
@c_spirtzis

Ανάρτηση όπου φέρεται να εμφανίζεται μήνυμα για εξόφληση οφειλών από τη ΔΕΗ σε πυρόπληκτη επιχείρηση στην Εύβοια έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σε ανάρτηση στα social media η οποία φέρεται να απεικονίζει μήνυμα της ΔΕΗ σε πυρόπληκτη επιχείρηση για την εξόφληση οφειλής, προέβη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Σε καμένη επιχείρηση στην Εύβοια σήμερα εστάλη το μήνυμα εξόφλησης... Παρακαλούμε να μη στηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τόσο πολύ τους συμπολίτες μας που επλήγησαν. Φτάνει... » έγραψε ο κ. Σπίρτζης στο σχετικό tweet.

Σημειώνεται πως η ΔΕΗ είχε ανακοινώσει πως προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔEΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές. Η επιχείρηση, όπως είχε αναφερθεί, θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίνι lockdown στο Ρέθυμνο – Παράταση μέτρων και σε Ηράκλειο, Χανιά

Ρoή Ειδήσεων