ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τα ποσοστά εμβολιασμών στους αστυνομικούς - Στο 61,5% οι εμβολιασμένοι, 28% ανεμβολίαστοι

Τα ποσοστά εμβολιασμών στους αστυνομικούς - Στο 61,5% οι εμβολιασμένοι, 28% ανεμβολίαστοι
Τα ποσοστά εμβολιασμών στους αστυνομικούς - Στο 61,5% οι εμβολιασμένοι, 28% ανεμβολίαστοι
ΙΝΤΙΜΕ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγές του Αρχηγείου της Αστυνομίας αναφέρουν, ότι τα ποσοστά των εμβολιασμένων στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. κυμαίνονται στο μέσο όρο του γενικού πληθυσμού. 

Στο μέσο όρο του γενικού πληθυσμού κινούνται τα ποσοστά εμβολιασμών στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, το 61,53% του αστυνομικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες που παρακολουθούν το θέμα, ένα 10% του αστυνομικού προσωπικού έχει φυσική ανοσία, ενώ το 28% παραμένει ανεμβολίαστο.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν, ότι μετά το πέρας των καλοκαιρινών αδειών γίνονται καθημερινά περίπου 100 εμβολιασμοί αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι μέχρι τις αρχές του Ιουλίου δινόταν η δυνατότητα στους αστυνομικούς να κάνουν νωρίτερα το εμβόλιο από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες του γενικού πληθυσμού. Συγκεκριμένα γινόταν διάθεση εμβολίων στο αστυνομικό προσωπικό, τα οποία είχαν μείνει αδιάθετα από άλλες κατηγορίες προσωπικού του δημοσίου (κυρίως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό).

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει και ένα ποσοστό στις τάξεις του προσωπικού που δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ιατρικού ιστορικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος: Ποιος ήταν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ - Η ζωή και το έργο του