ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στη Θέλμα που «έσβησε» μετά από τροχαίο (pics)

Τροχαίο Κρήτη κηδεία (5/9)
Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία της 52χρονης
creta24

Σύσσωμο το Πολυτεχνείο στην κηδεία της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Κυριακής (5/9), στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Χανίων, τη Θέλμα Μαυρίδου, που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Συγκλονισμένη από το θάνατό της παραμένει η τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως όσοι την γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί της, αφού η 52χρονη Θέλμα ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ένα άτομο ιδιαίτερα ικανό και «φωτεινό». Στην κηδεία της παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Διαμαντόπουλος, οι αντιπρυτάνεις, ο δήμαρχος Χανίων κ. Σημανδηράκης και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Χανίων κ. Διγαλάκης, πλήθος καθηγητών αλλά και φοιτητών του Πολυτεχνείου, όπως μεταδίδει το creta24.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και η κόρη της 52χρονης που ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως η αγαπημένη τους Θέλμα έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα.

Υπενθυμίζεται πως τo τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στην 52χρονη σημειώθηκε την Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου λίγο πριν το Πλατάνι, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Γάλλων. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της άτυχης Θέλμας, η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Στυλιανίδης: Αυτός είναι ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρός επιλοχίας ΕΠΟΠ

Η ακρίβεια «καίει» τα νοικοκυριά - Πόσο αυξάνονται ρεύμα, καύσιμα και βασικά είδη διατροφής