ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρός επιλοχίας ΕΠΟΠ

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρός επιλοχίας ΕΠΟΠ
INTIME

Νεκρός βρέθηκε το Σαββάτο στο σπίτι του 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης.

Θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο στρατιωτικού στη Μυτιλήνη. Ο 38χρονος επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το Σάββατο.

Όπως έγινε γνωστό, ο στρατιωτικός εντοπίστηκε έπειτα από κινητοποίηση της Αστυνομίας, την οποία ειδοποίησαν οι γονείς του που ανησύχησαν, αφού για τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του, βρήκαν τη σορό του άτυχου επιλοχία που ήταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης. Κάτι που σημαίνει ότι ήταν νεκρός εδώ και μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιλοχίας που δεν είχε εμβολιαστεί, πριν από πέντε ημέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης. Εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού κατά το οποίο βρέθηκε αρνητικός. Η σύσταση ήταν να παραμείνει κλινήρης επί τρεις ημέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του, να μεταφερθεί στη γενέτειρά του, την Ξάνθη. Πάντως από την Αστυνομία έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ακρίβεια «καίει» τα νοικοκυριά - Πόσο αυξάνονται ρεύμα, καύσιμα και βασικά είδη διατροφής

Mad Clip: Τα νερά, το φρενάρισμα και η τρομακτική σύγκρουση - Νέο βίντεο ντοκουμέντο πριν το τροχαίο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα (05/09) - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία