ΕΛΛΑΔΑ

Γκάγκα: O εμβολιασμός είναι πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης

Γκάγκα: O εμβολιασμός είναι πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης
H υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Η υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, μίλησε για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, αλλά και για τα νέα της καθήκοντα.

«Όλοι θέλουμε εμπιστοσύνη στο σύστημα υγείας», τόνισε η υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπενθυμίζοντας ότι, το ΕΣΥ άντεξε παρά τα δέκα χρόνια κρίσης, ορισμένες φορές καλύτερα και από άλλες χώρες.

«Κουβεντιάζουμε συνεχώς, ακούμε όλων τις απόψεις, αλλά οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα αφορούν όλους», είπε κληθείσα να σχολιάσει πάγια αιτήματα των υγειονομικών.

Αναφορικά με το εμβόλιο είπε πως, «το 99,9% των επιστημόνων λένε ‘ναι’ στο εμβόλιο, είναι πολύ λίγοι αυτοί που λένε όχι», επισημαίνοντας πως, «ήταν τα εμβόλια έχουν αρχίσει να παίρνουν έγκριση. Είναι κανονικά φάρμακα».

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι, ο κορονοϊός έχει πάρα πολλές παρενέργειες μακροχρόνια», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως «κοντεύουμε τα 5 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως».

Η υφυπουργός Υγείας έκανε λόγο για «τεράστια παραπληροφόρηση από τα social media» και επανέλαβε ότι, «θα δώσουμε βάρος στην ενημέρωση των πολιτών».

Κλείνοντας, επισήμανε πως «δεν πρέπει να υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση για τον εμβολιασμό και δεν υπάρχει. Είναι θέμα ασφάλειας και αναμφισβήτητων στοιχείων και πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Ραφήνα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Mad Clip: Σήμερα στις 16:30 η κηδεία του, σε live streaming στο Youtube - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας - Ισχυρή προειδοποίηση για την Εύβοια