ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: «Το σοκ μου ήταν απερίγραπτο» - Τι λέει ο ψαράς που βρήκε το πτώμα και το άφησε στη θάλασσα

Ψαράς πτώμα Πήλιο
Ο άνδρας απολογήθηκε ισχυριζόμενος ότι «βίωσε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, τρόμαξε και σοκαρίστηκε»
PIXABAY

Σοκαρισμένος δηλώνει ο 52χρονος ψαράς αναφορικά με τον εντοπισμό του νεκρού 74χρονου ψαροντουφεκά στον Βόλο.

Ένας 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από λιμενικούς, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξανάριξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την Κυριακή, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη, ένας 52χρονος Έλληνας, στην παραλία «Μελανή» Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

«Το σοκ μου ήταν απερίγραπτο»

«Πήγα να σηκώσω τα δίχτυα, φτάνω στο σημείο και είδα το θέαμα από κάτω. Ήταν μεγάλο το σοκ μου. Απερίγραπτο. Ήμουν όλο το καλοκαίρι πιεσμένος γιατί έχασα τον αδερφό μου και ψυχολογικά δεν ήμουν καλά. Τέλος Αυγούστου σώθηκα από άγιο σε τροχαίο ατύχημα και τώρα συνέβη αυτό. Μεγάλο το σοκ γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Δεν ήθελα να αποκρύψω τίποτα από τις Αρχές. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ισχύει ότι τον ανέβασα στη βάρκα μου και τον ξαναπέταξα» είπε στο TheNewspaper από την πλευρά του ο 52χρονος ψαράς Αντώνης Π., ο οποίος κατηγορήθηκε ότι εντόπισε την Κυριακή το πτώμα ενός ψαροντουφεκά και το άφησε στη θάλασσα, χωρίς να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους λιμενικούς και απολογήθηκε ισχυριζόμενος ότι «βίωσε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, τρόμαξε και σοκαρίστηκε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι - Αρχίζει η δίκη: Η Ιωάννα αντιμετωπίζει την Έφη στα δικαστήρια

Apple: Eπείγουσα ενημέρωση λογισμικού μετά την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού «μηδενικού κλικ»

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό