ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ρόδο: Είχε συνεργό ο 40χρονος που σκότωσε την 31χρονη εκπαιδευτικό;

Ρόδος δολοφονία θύμα
Στο μικροσκόπιο μαρτυρίες που θέλουν τον 40χρονο δράστη της δολοφονίας της 31χρονης μετά τον χωρισμό τους
MEGA

Στο μικροσκόπιο μαρτυρίες που θέλουν τον 40χρονο δράστη της δολοφονίας της 31χρονης στη Ρόδο μετά τον χωρισμό τους

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά την δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι από τον 40χρονο με τον οποίο είχε χωρίσει μετά από σύντομη σχέση.

Μαρτυρίες, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, αναφέρουν ότι ο 40χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα την 31χρονη πρώην σύντροφό του, είχε και συνεργό ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το οποίο ο δράστης μετέβη στο σημείο στο οποίο έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα. Ωστόσο οι μαρτυρίες αυτές εξετάζονται από τους αστυνομικούς που προσπαθούν να διακριβώσουν αν ο 40χρονος έδρασε ή όχι μόνος του.

To σημείο της δολοφονίας της 31χρονηςrodiaki.gr

Ο 40χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη εκπαιδευτικό την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο κάλυκες από την καραμπίνα με την οποία ο δράστης δολοφόνησε το θύμα του.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της 31χρονης την περίμενε λίγα μέτρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακριά από το σταθμευμένο δικό της και όταν η κοπέλα πλησίασε την εκτέλεσε εν ψυχρώ την ώρα που εκείνη προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο.

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομία και ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση για πυροβολισμό σε σπίτι κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος με τους αστυνομικούς και τους διασώστες να εντοπίζουν νεκρό έναν 40χρονο που είχε αυτοπυροβοληθεί και ο οποίος, όπως προέκυψε, ήταν ο δράστη της δολοφονίας που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες δίπλα στη σορό του 40χρονου εντοπίστηκε και ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να είχε γράψει «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη».

Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης

Η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και, σύμφωνα με την ίδια, ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται, μάλιστα, να της είπε «γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», όπως μετέδωσε το Star.

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η άτυχη Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Ρόδος: «Φοβόμασταν, είχαμε κακό προαίσθημα» - Μιλούν οι γονείς και η αδερφή της 31χρονης

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων σε παιδιά - Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα σχολεία