ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (24/09)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (24/09)

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ που θα σημάνει τη μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου στο 34% από 51% που είναι σήμερα και οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε πολιτικό επίπεδο φιλοξενείται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (24/09)

Στα πρωτοσέλιδα και η ακύρωση της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, σε συνέχεια της δυσφορίας της Αθήνας για την παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του Σπιτιού της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη με τον ίδιο να προχωρά αργά το βράδυ της Πέμπτης σε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη λύπη του για την οδύνη που προκάλεσε.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα με την επιβολή μίνι lockdown σε Καστοριά, Ξάνθη και Δράμα και τις εξηγήσεις που δόθηκαν στην ενημέρωση της Πέμπτης για την εξάπλωση των κρουσμάτων σε παιδιά στη χώρα μας και το αν σχετίζεται με το άνοιγμα των σχολείων με τα νέα πρωτόκολλα.

Από τα πρωτοσέλιδα δεν λείπουν και οι αναφορές στην 11η γυναικοκτονία από τις αρχές του 2021 στην Ελλάδα με θύμα αυτή τη φορά την 31χρονη Ντόρα στη Ρόδο με συγγενείς της να μιλούν στο Newsbomb.gr για όσα περνούσε πριν τελικά ο 40χρονος πρώην σύντροφός της να την σκοτώσει με καραμπίνα.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και για την ανάλυση της λυπητερής για τον ΕΝΦΙΑ, τα πρόστιμα από το υπουργείο Εσωτερικών στους μη εμβολιασμένους δημοσίους υπαλλήλους που δεν δέχονται να υποβληθούν σε rapid test αλλά και στις συντάξεις οι πληρωμές Οκτωβρίου για τις οποίες ξεκινούν σήμερα

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (24/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη: «Θα έχουμε πρόωρες εκλογές»

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Δώρας – Ο 40χρονος την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Ραγδαίες εξελίξεις – Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της από το FBI