ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Λεβέντης: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για την υγεία του - «Κρίσιμη η κατάσταση»

Ο Βασίλης Λεβέντης
Ο Βασίλης Λεβέντης
Intimenews/Γιώργος Ζάχος

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη.

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη.

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Νωρίτερα σήμερα, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο Mega για την μάχη ζωής που δίνει ο πολιτικός.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

«Κορονοϊός και σάκχαρο τον οδήγησαν στη ΜΕΘ»

Ο 70χρονος πολιτικός, σύμφωνα με τον στενό του συνεργάτη, κ. Διονύση Μποτώνη, διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες, με την κατάσταση του αρχικά να μην εμπνέει ανησυχία και τον γιατρό του να του δίνει σαφείς οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία.

«Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο κ. Λεβέντης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, γεγονός που επιβάρυνε επιπλέον την κατάστασή του», σημείωσε ο κ. Μποτώνης στο Newsbomb.gr, ενώ τόνισε επίσης πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν μανιώδης καπνιστής.

«Έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και έξι περίπου μήνες. Όμως ήταν μανιώδης καπνιστής επί 60 χρόνια και ενδεχομένως αυτό να έπαιξε ρόλο στην αντιμετώπιση του κορονοϊού», σημείωσε ο Διονύσης Μποτώνης, εκφράζοντας την ελπίδα ο κ. Λεβέντης να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είναι πάντα η σύζυγός του, η κυρία Νατάσσα και ο γιος του, Μάριος, οι οποίοι ρωτούν συνεχώς τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του κ. Λεβέντη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λήξη συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο της Delta

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Γι’ αυτό εγκατέλειψε τον Φιλιππίδη ο δικηγόρος του

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα