ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ανέβασε παράσταση στις φυλακές Τρίπολης - Παρών και ο Πέτρος Φιλιππίδης

Δημήτρης Λιγνάδης θεατρική παράσταση φυλακές Τρίπολης
Οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τρίπολης
Intime News

Ανέβηκε η θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης – Παρών και ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ανέβηκε η παράσταση στις φυλακές της Τρίπολης με τον Δημήτρη Λιγνάδη να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί το έργο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του Αντιδημάρχου Τρίπολης καθώς και δεκάδων κρατούμενων, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ενεργό ρόλο στην παράσταση, σκηνοθετώντας την θεατρική ομάδα της φυλακής και κρατώντας για τον εαυτό του τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Λαγός, μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του διευθυντή των φυλακών, μετά από σκέψη, λόγω και της συμμετοχής του Δημήτρη Λιγνάδη στην ομάδα της παράστασης, απαντώντας πως: «Με προβλημάτισε, έβαλα κάτω τα αρνητικά και τα θετικά και εκείνο εγώ που είχα να κάνω ήταν να στηρίξω μια πρωτοβουλία του διευθυντή των φυλακών για τον σωφρονισμό των κρατούμενων, που δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία, όπως και έκανα».

«Μετά το τέλος της παράστασης, ως είθισται, δώσαμε κουράγιο με ένα απλό "συγχαρητήρια" στους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Λαγός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια σε κεντρικό σημείο της πόλης

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στα μάτια - «Χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς»