ΕΛΛΑΔΑ

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: «Κλειδώνουν» την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου
Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν γίνουν οι παρελάσεις
ΙΝΤΙΜΕ

Την επόμενη εβδομάδα «κλειδώνουν» οι αποφάσεις για τη διεξαγωγή ή όχι της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου - Τι λένε ειδικοί και κυβέρνηση;

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις σχετικά με την πραγματοποίηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, με την κυβέρνηση και τους ειδικούς να αναλύουν προσεκτικά τα επιδημιολογικά δεδομένα και να προχωρούν σε παρεμβάσεις όποτε χρειαστεί.

Στο κυβερνητικό επιτελείο ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιβληθεί γενικευμένο lockdown, αλλά όταν υπάρχει σημαντική αύξηση του ιικού φορτίου, θα επιβάλλονται τοπικά περιοριστικά μέτρα, όπως συνέβη πρόσφατα και στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τις παρελάσεις αν και οι αποφάσεις ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί, επί τάπητος έχει τεθεί το ζήτημα να πραγματοποιηθούν με αυστηρά μέτρα, ενώ στις προβληματικές περιοχές εξετάζονται και διάφορα άλλα σενάρια.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega, ο υπουργός επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης «υπάρχει πάντα η σκέψη να μην έχουμε την παρέλαση με τον παραδοσιακό τρόπο που γίνεται. Αν υπάρξει ανάγκη να προφυλαχτούμε, είναι προφανές ότι θα πάρουμε μέτρα. Ό,τι αποφασιστεί για τη στρατιωτική παρέλαση θα αφορά και στις μαθητικές παρελάσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις – Γιατί θα ζητηθεί βίαιη προσαγωγή του 40χρονου στο δικαστήριο

Γηροκομείο η Ελλάς: Οι δείκτες για το δημογραφικό είναι εφιαλτικοί

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. τους «έκαψε»: Παρέδωσαν κοκαΐνη στο σπίτι γνωστού Έλληνα ηθοποιού