ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Ξανά στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα

Δίκη για βιτριόλι: Ξανά στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση, Έφη Κακαράντζουλα
Ξανά στα δικαστήρια το πρωί της Τετάρτης η δράστιδα
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δίκη για βιτριόλι: Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της. Παρούσα και η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα.

Φωτογραφίες, βίντεο: Ευδοκία Μύτιλη

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις των γιατρών για τα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε η Ιωάννα, η οποία θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Τη σκυτάλη στο βήμα των μαρτύρων θα πάρουν σήμερα γιατροί που ασχολήθηκαν με την περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με τις καταθέσεις τους να κρίνονται ιδιαιτέρως σημαντικές καθώς είναι εκείνοι που μέσω της ιδιότητας τους θα μπορούν να διατυπώσουν άποψη σχετικά με το εάν η επίθεση που δέχτηκε η νεαρή κοπέλα, θα μπορούσε να τη σκοτώσει.

Η προκλητική δήλωση της 37χρονης

Την πρώτη φορά που ήρθαν face to face οι δύο γυναίκες, μία μόνο φράση της καθ' ομολογίαν δράστιδος προς την Ιωάννα ήταν αρκετή για να προκαλέσει σύγχυση στο θύμα αλλά και στους οικείους του. Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας, η κατηγορούμενη ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει «γνωρίζεις γιατί έγινε η επίθεση», μια δήλωση, που εξόργισε την οικογένεια και τους συνηγόρους της της Ιωάννας. Η απάντηση της Ιωάννας ήταν δυναμική. Κατά την διάρκεια της ολιγόλεπτης διακοπής της διαδικασίας, γύρισε να κοιτάξει την 37χρονη και τη ρώτησε ευθέως αν «ντρέπεται» και αν θέλει να... «θαυμάσει» αυτό που κατάφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Δίκη για βιτριόλι: Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό η Ιωάννα Παλιοσπύρου