ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Δεν ανήκω πουθενά» είπε ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ

Κατηγορούμενος για επίθεση στην ΚΝΕ
Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της ΚΝΕ την Κυριακή
thestival.gr

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της ΚΝΕ την Κυριακή

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προκειμένου να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 30χρονος που συνελήφθη μετά την επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ την Κυριακή.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα πολιτικά του πιστεύω ο 30χρονος, τον οποίο συνόδευαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ απάντησε «δεν ανήκω πουθενά» προσθέτοντας ότι παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 30χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στην επίθεση στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι νεολαίοι του ΚΚΕ μοίραζαν φυλλάδια, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία.

Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε βάσει φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην προανακριτική του απολογία φέρεται να αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, ισχυριζόμενος ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι εργαζόταν σε καφέ της περιοχής και ενεπλάκη στο περιστατικό για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ αποποιήθηκε κάθε σχέση με ακροδεξιές ομάδες.

Σημειώνεται ότι από την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τέσσερα ακόμη άτομα για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη από την οποία τραυματίστηκαν τρία μέλη της ΚΝΕ.

Με πληροφορίες από thestival.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη

Δίκη για βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν βλέμμα Ιωάννα και Έφη - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα