ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συναγερμός σε σχολεία της Εύβοιας - Βρέθηκαν 15 κρούσματα σε δύο ημέρες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συναγερμός σε σχολεία της Εύβοιας - Βρέθηκαν 15 κρούσματα σε δύο ημέρες
INTIME

Προβληματισμό για την πορεία της πανδημίας στις μικρότερες ηλικίες προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας.

Τα παιδιά βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» και το «στοίχημα» για την κυβέρνηση, τους επιστήμονες, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία είναι διπλό: να προστατεύσουν τα παιδιά και να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά.

Ωστόσο, νέος συναγερμός έχει σημάνει σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, βρέθηκαν πάνω από δεκαπέντε νέα κρούσματα σε μαθητές.

Σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου, στο άκουσμα της είδησης, αρκετοί ήταν οι γονείς που δεν πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο από φόβο να μη μολυνθούν. Άλλοι πάλι… με ασπίδα τα self test και τις μάσκες πηγαίνουν κανονικά τους μικρούς μαθητές στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα σημεία μεταβαίνει ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Κωνσταντίνος Δούνας.

Ο λόγος της επίσκεψης αφορά την αυξητική τάση που παρατηρήθηκε χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου σε δύο σχολεία της Βόρειας Εύβοιας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός 30χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη

Δίκη για βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν βλέμμα Ιωάννα και Έφη - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα