ΕΛΛΑΔΑ

Μάγδα Φύσσα: «Ιστορική μέρα αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Μάγδα Φύσσα: «Ιστορική μέρα αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Πέμπτης - «Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει», το μήνυμα της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας Φύσσα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

Συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα το αντιφασιστικό κίνημα, στην επέτειο συμπλήρωσης ενός έτους από την απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής. Το «παρών» δίνει και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία έστειλε το δικό της αντιφασιστικό μήνυμα.

«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε την μεγάλη απόφαση αυτή. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες με το τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα φαινόμενα της «Σταυρούπολης» και του Νέου Ηρακλείου, είπε, «ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης

Κακοκαιρία Αθηνά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή -Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τους Τούρκους - «Πήγε σε υπό κατοχή νησιά μας»