ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική έκκληση του δήμαρχου Mαντουδίου στο Newsbomb.gr: Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις

Δραματική έκκληση του δήμαρχου Mαντουδίου στο Newsbomb.gr: Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις
Η κακοκαιρία «Αθηνά» χτύπησε την Εύβοια

Κακοκαιρία «Αθηνά»Η Βόρεια Εύβοια έχει μπει για τα καλά στο μάτι τις κακοκαιρίας Αθήνα - Δραματική έκκληση απεύθυνε σε όλους τους πολίτες μέσω του Newsbomb.gr, o δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώνης.

Προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας Αθήνα, με κύριο χαρακτηριστικό του τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από το βράδυ της Πέμπτης το νομό.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν το ανατολικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή και το χαμηλό βαρομετρικό με αποτέλεσμα οι δρόμοι να κρύβουν παγίδες από τις ποσότητες νερού που πέφτουν.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις μέχρι και την Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώνης μίλησε στο Newsbomb.gr, κάνοντας δραματική έκκληση στους κατοίκους της περιοχής:

«Καταρρακτώδης βροχή πλήττει αυτή την ώρα όλο το ανατολικό κομμάτι του Δήμου μας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην παραλία των Λουτρών, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από Κοτσίκια προς λουτρό Κοτσικιάς. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος στην παραλία της Αγίας Άννας. Φοβάμαι το ενδεχόμενο πλημμύρας γι’ αυτό και κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν ασφαλής στο σπίτι τους».

Στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθηνών - Λαμίας: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Σάκη

Σεισμός στην Κρήτη: Είδαν τους... λογαριασμούς και δεν το πίστευαν!

Η Σπυριδούλα του MasterChef «έσπασε» τη σιωπή της για το ροζ βίντεο