ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο - Κατολισθήσεις και πλημμύρες σε σπίτια

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο - Κατολισθήσεις και πλημμύρες σε σπίτια

Μεγάλες καταστροφές στο Πήλιο, που πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας «Αθηνά» - «Σπίτια έχουν υποστεί ζημιές. Το νερό μπαίνει από παντού. Έχουμε κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία», λέει ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Από χθες στις 10 το βράδυ μέχρι κι αυτή την ώρα τα φαινόμενο είναι πολύ έντονα, ενώ έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία σε Βένετο, Κεραμίδι, Κανάλια.

Όπως δήλωσε στο e-thessalia.gr ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παλληκάρης, «αυτό που ζήσαμε το 2018 δεν είναι τίποτα μπροστά στο σημερινό. Από την Πέμπτη βρέχει διαρκώς και χθες ήταν πολύ έντονα τα φαινόμενα ενώ από τις 10 χθες το βράδυ βρέχει ασταμάτητα. Σπίτια έχουν υποστεί ζημιές. Το νερό μπαίνει από παντού. Έχουμε κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου. Επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας στο Κεραμίδι, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε διάφορα σημεία κυρίως κοντά στο χωριό. Στο Καμάρι έχουν παρασυρθεί βάρκες και αυτοκίνητα απ ότι έχω ενημερωθεί και πιθανώς να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι».

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, δύο μηχανήματα επιχειρούν στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, ένας φορτωτής στο Δήμο Νοτίου Πηλίου δύο μηχανήματα στο Κεραμίδι, Καμάρι, Βένετο από το πρωί σε περιοχές που δέχτηκαν μεγάλο όγκο νερού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα