ΕΛΛΑΔΑ

Αποστολή Newsbomb.gr στην Βόρεια Εύβοια: Όλα θάφτηκαν στις λάσπες - Θυμός και απόγνωση (photos)

Αποστολή Newsbomb.gr στην Βόρεια Εύβοια: Όλα θάφτηκαν στις λάσπες - Θυμός και απόγνωση (photos)

Κακοκαιρία Αθηνά: Το Newsbomb.gr βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια, όπου μετά τις πυρκαγιές του Αυγούστου, η κακοκαιρία «Αθηνά» έθαψε στις λάσπες σχεδόν ολόκληρα χωριά.

Αποστολή στη Βόρεια Εύβοια: Σπύρος Μελισσάρης

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, αφήνοντας πίσω της λάσπες, απόγνωση και θυμό, με το Newsbomb.gr να βρίσκεται εκεί, καταγράφοντας εικόνες Βιβλικής καταστροφής.

Μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου, δυο μήνες ακριβώς αργότερα, η Βόρεια Εύβοια ήρθε αντιμέτωπη με την κακοκαιρία «Αθηνά», η οποία ενώ δεν έδωσε μεγάλα νούμερα βροχής, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, άφησε πίσω της λάσπες και φερτά υλικά καθώς το έδαφος μετά τις φωτιές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους υδάτινους όγκους.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια και απαθανάτισε τις εικόνες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Αθηνά», με τους κατοίκους να τονίζουν χαρακτηριστικά «δεν καήκαμε το καλοκαίρι, κοντέψαμε να πνιγούμε το φθινόπωρο»...

Αγία Άννα, Κοτσικιά, Αχλάδι και Ψαροπούλι αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα προβλήματα καθώς το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί ενώ σπίτια και αυλές έχουν πλημμυρίσει από λάσπες...

Δείτε τις εικόνες καταστροφής από τη Βόρεια Εύβοια:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα