ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης για το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας: Τιμάει τη μνήμη της

Άγαλμα Μαρία Κάλλας
Στο θέμα που έχει προκύψει με το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
INTIME

Στο θέμα που έχει προκύψει με το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στα social media σχετικά με το άγαλμα προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν την περασμένη Παρασκευή προκαλώντας «βροχή» σχολίων, με τα περισσότερα να είναι αρνητικά.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα, Τρίτη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος υποστήριξε ότι το άγαλμα αυτό τιμάει τη μνήμη της Μαρίας Κάλλας.

«Πιστεύω ότι είναι ένα έργο που τιμάει τη μνήμη της Μαρία Κάλλας. Του χρόνου έχουμε τα 100 χρόνια από την γέννησή της και ο Δήμος Αθηναίων δεν θέλω να τα τιμήσει με μία ακόμα εκδήλωση, αλλά με το μουσείο Μαρία Κάλλας, το οποίο θα λειτουργεί ως πόλος έλξης για του τουρίστες στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οι εξηγήσεις που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, πάντως, δεν έχουν πείσει ακόμα τους χρήστες των twitter που εξακολουθούν να διατυπώνουν τις ενστάσεις και τις διαφωνίες τους.

Για όσους θέλουν να δουν από κοντά το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στο ξέφωτο Ροβέρτου Γκάλη, επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μετά την Εκκλησία της Αγίας Σοφίας και είναι έργο το οποίο φιλοτέχνησε η γλύπτρια Αφροδίτη Λίτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Σμύρνη - Απίστευτες εικόνες

Καιρός: Έρχεται νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη - Στο «κόκκινο» πολλές περιοχές (vid)

Γρίπη: Φόβοι για επιθετική εξάπλωσή της - Τι λένε οι επιστήμονες