ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (15/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (15/10)

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που σαρώνει όλη την Ελλάδα από το πρωί της Τετάρτης και θα χτυπήσει και για όλη την ημέρα σήμερα με τα προβλήματα που προκάλεσε και στην Αττική αλλά και στα νησιά του Ιονίου σε συνδυασμό με τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (15/10).

Στα πρωτοσέλιδα και οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής με τις υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Παύλου Γερουλάνου οι οποίοι ζήτησαν παράταση προκειμένου να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες υπογραφές για να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την επέκταση της αμυντικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ελλάδας που υπέγραψαν Νίκος Δένδιας και Άντονι Μπλίνκεν μαζί με τις πρώτες αναλύσεις για το τι σημαίνει αυτό για τη χώρα μας και τα μηνύματα προς την Τουρκία.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την απολογία της κατηγορούμενης στη δίκη για το βιτριόλι, Έφης Κακαράντζουλα, και την αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετα τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο το οποίο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 21 Οκτωβρίου οπότε και θα παρουσιάσει την πρότασή του ο εισαγγελέας.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και οι σκέψεις για δόσεις στην αποπληρωμή των λογαριασμών καθώς σήμερα κάνει «πρεμιέρα» η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Παρασκευή (15/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Άνοιξαν Κηφισός και Ποσειδώνος

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πού δεν λειτουργούν σχολεία και παιδικοί σταθμοί - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκαν τα τυχερά δελτία που μοίρασαν 7 εκατ. ευρώ σε έξι τυχερούς