ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδα blogger έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού - Η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε

Ελληνίδα blogger έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού - Η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε
Η Στεφανία Τζαφέρη
Screenshot

Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της φέρεται να έπεσε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, από την Κρήτη.

Η blogger Στεφανία Τζαφέρη ανέβασε στο Twitter της μία σοκαριστική φωτογραφία, που απεικονίζει το μισό της πρόσωπο μελανιασμένο. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το δεξί της μάτι έχει μελανιάσει και να είναι τόσο πρησμένο που σχεδόν έχει κλείσει.

Στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχει «βροχή» σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία. Η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον», έγραψε σε νεότερο tweet.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα Newsbomb: Η «ακτινογραφία» της ηλεκτρονικής απάτης στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έκθεση της ΕΛΑΣ

Η «αήττητη» Φώφη Γεννηματά μπροστά στην κρισιμότερη μάχη της ζωής της

Καιρός: Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία (vid)