ΕΛΛΑΔΑ

Στεφανία Τζαφέρη: Περιπλέκεται το μυστήριο - Τέσσερις καταθέσεις μετά το περιστατικό

Στεφανία Τζαφέρη: Περιπλέκεται το μυστήριο - Τέσσερις καταθέσεις μετά το περιστατικό
Τέσσερις καταθέσεις πήραν οι Αστυνομικοί
Facebook

H food blogger, Στεφανία Τζαφέρη εμφανίστηκε στο Twitter χτυπημένη, με μελανιές και πρηξίματα στη μία πλευρά του προσώπου της -  Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου -  Η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οιουδήποτε προσώπου 

Μία σοκαριστική φωτογραφία ανέβασε στο Twitter της η food blogger Στεφανία Τζαφέρη που απεικονίζει το μισό της πρόσωπο μελανιασμένο. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το δεξί της μάτι έχει μελανιάσει και να είναι τόσο πρησμένο που σχεδόν έχει κλείσει.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της food blogger που η ίδια έχει ανεβάσει στο facebook:

Η 32χρονη Θεσσαλονικιά σεφ που ζει στην Κρήτη στον Άγιο Νικόλαο (με σπουδές στο Documentary Photography στο Brixton College και Graphic Design στο University of Bedfordshire όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook) στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτω από τη φωτογραφία, υπάρχει «βροχή» σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον», έγραψε σε νεότερο tweet.

Στη συνέχεια ανήρτησε τρεις νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της, προκειμένου να πείσει τους «δύσπιστους» που αμφισβήτησαν τα σοβαρά τραύματά της.

Δείτε την gallery (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Περιπλέκεται, αντί να ξεδιαλύνει, το μυστήριο γύρω από την κακοποίηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τη μυστηριώδη υπόθεση της Στεφανίας Τζαφέρη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μία γυναίκα από την Αθήνα με καταγωγή την Κύπρο, επικοινώνησε με το 112 – τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης- αναφέροντας πως η κοπέλα (εννοούσε την Στεφανία) ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο. Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Η κοπέλα φέρεται να υποστήριξε πως «δεν έχει τίποτα» και απλά έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Βενιζέλειο –συνοδεία των αστυνομικών – για εξετάσεις, ενώ αργότερα επέστρεψε σπίτι της.

Παράλληλα βγήκε και εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή- εάν το αποφασίσει-.

Οι αστυνομικοί πήραν συνολικά τέσσερις καταθέσεις (ενώ συνομίλησαν τουλάχιστον με δύο ακόμα άτομα προφορικά). Εκτός από την κατάθεση της ίδιας της κοπέλας, έλαβαν κατάθεση από τον συγκάτοικο της –με τον οποίο μένει κάτω από την ίδια στέγη 14 χρόνια- καθώς και από ένα ζευγάρι, γείτονές τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στις καταθέσεις που έδωσαν υποστήριξαν πως δεν έχουν ακούσει στο παρελθόν φωνές οι καβγάδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.