ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αυτοψία στην «τάφρο» του Χαλανδρίου - Ρεκόρ... ταλαιπωρίας για τους πολίτες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αυτοψία στην «τάφρο» του Χαλανδρίου - Ρεκόρ... ταλαιπωρίας για τους πολίτες
Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Το Newsbomb.gr βρέθηκε στην οδό Παπανικολή, όπου η κακοκαιρία «Μπάλλος» άνοιξε μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα, προκαλώντας κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την κακοκαιρία «Μπάλλο» η οποία έφερε μεγάλες βροχές στην Αττική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο, με μεγαλύτερο όλων φυσικά την τεράστια τρύπα που άνοιξε στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Η τρύπα, που άνοιξε στις 15 Οκτωβρίου σε μια από τις πιο κεντρικές οδούς του Χαλανδρίου, έχει βάθος 5 μέτρα και η διάμετρος 7 μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορείς του Newsbomb.gr από τους εργαζομένους το επόμενο Σάββατο (23/10) θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος και θα ολοκληρωθεί το έργο.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην... τάφρο του Χαλανδρίου, όπου συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την μεγάλη ζημιά και να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Όπως τόνισα στο Newsbomb.gr τα συνεργεία που εργάζονται, πρόκειται για μια πρωτοφανής κακοτεχνία ετών, η οποία έφερε την καθίζηση.

Συγκεκριμένα, ένας παλιός αγωγός δικτύου του ΟΤΕ τέμνεται με αγωγό ομβρίων στο σημείο. Έτσι, η κακοτεχνία του έργου σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημέρων λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» οδήγησε στην κατακρήμνιση του δρόμου.

Να σημειωθεί πως η κίνηση στο Χαλάνδρι από το πρωί, όπως και σχεδόν σε όλο το Λεκανοπέδιο, είναι στο... κόκκινο!

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)