ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό μήνυμα του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών: «Το κακό χτύπησε και την πόρτα μας»

Γιαννιτσά ατύχημα Motocross Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας
Ανακοίνωση του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών
Motomag.gr

Ο Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών συγκινεί με το μήνυμά του για τους δύο τραυματίες από τον αγώνα Motocross.

Ο Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών προχώρησε σε μια συγκινητική ανακοίνωση μετά τον χθεσινό τραυματισμό των δύο νεαρών ανδρών που δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου την κατάσταση των δύο νεαρών που τραυματίστηκαν μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια του πανελληνίου αγώνα motocross στα Γιαννιτσά το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του 27χρονου αθλητή ο οποίος κατάγεται από την Κατερίνη και είναι πρωταθλητής Ελλάδας για πολλά χρόνια και ο οποίος έκανε ζέσταμα προκειμένου να λάβει μέρος στη συνέχεια στον αγώνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών

«Στα 25 και πλέον χρόνια, που ο Όμιλος μας διοργανώνει επίσημους αγώνες και προπονήσεις, στην εξαιρετική από άποψη ποιότητας και νόμιμα αδειοδοτημένη πίστα αγώνων Motocross, στην περιοχή Ταλαμπά, δυστυχώς και παρά τα άψογα και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς μέτρα ασφαλείας, που πάντα άλλωστε λαμβάνουμε, φέτος κατά τη διάρκεια Πανελλήνιων Αγώνων Motocross στις 17.10.2021 το μεσημέρι, έμελλε να γευτούμε την πίκρα ενός φοβερού ατυχήματος, που οδήγησε βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο δύο συναθλητές και φίλους μας, που μοιράζονται μαζί μας την αγάπη τους για το άθλημα του Motocross.

Η άτυχη αυτή στιγμή μας σημάδεψε ήδη όλους. Η οικογένεια του Ομίλου μας με πόνο ψυχής και με άσβεστη την ελπίδα ότι τα δυο αυτά νεαρά παιδιά θα επιστρέψουν σύντομα κοντά μας και στους αγώνες, στέκεται πλάι τους και προσεύχεται για την καλύτερη δυνατή έκβαση του δικού τους αγώνα αυτήν την στιγμή, στον οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα βγουν νικητές.
Αλέξανδρε και Αθανάσιε-Ταξιάρχη καλή δύναμη. Σας περιμένουμε.»

Γιαννιτσά - Ατύχημα σε αγώνα Motocross: «Έτσι έγινε το κακό» - Συγκλονισμένος ο πατέρας του 16χρονου

«Δεν το περίμενε κανένας αυτό. Πολύ σπάνιο. Του έφυγε η μηχανή εκεί που θα έπεφτε κάτω τελευταία στιγμή, κρατήθηκε γαντζώθηκε και άνοιξε το γκάζι και βγήκε έξω και ήρθε πάνω μας. Πέταξε κι εμένα κάτω, παραλίγο και τη γυναίκα, κάποιους άλλους που ήταν δίπλα… Άγιο είχαμε όλοι. Τα δύο παιδιά πήραν την μπόρα. Ο 27χρονος και ο δικός μου», ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου στον Alpha.

Περιγράφοντας τι συνέβη, έσπασε: «Καθόταν ως θεατής. Είχε μπει ο αδελφός του και έκανε στο δεύτερο γύρο, τρίτο γύρο, ήταν εκεί… Και έγινε το κακό. Αυτόν τον αγώνα ήθελαν να δουν… ήθελε να δει και ο μικρός, να καμαρώσει τον αδελφό του. Θεατής ήταν. Μηχανικός. Που έβγαλε ταμπέλα στον αδελφό του. Βοηθούσε σαν μηχανικός. Βοηθούσε εμένα. Και έγινε… Δεν έχει να κάνει κάτι, ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή», είπε ο πατέρας του 16χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος: Τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Πώς η θεία κακοποίησε την 8χρονη για να εκβιάσει τη μητέρα της

Καιρός – Μαρουσάκης: Ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας