ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννιτσά - Ατύχημα σε αγώνα Motocross: «Έτσι έγινε το κακό» - Συγκλονισμένος ο πατέρας του 16χρονου

Motocross ατύχημα Γιαννιτσά
motomag.gr

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του 16χρονου, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά το ατύχημα που σημειώθηκε στην πίστα Μotocross, στα Γιαννιτσά, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο έφηβος και ένας 27χρονος, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς φέρουν βαριά τραύματα στο κεφάλι.

«Δεν το περίμενε κανένας αυτό. Πολύ σπάνιο. Του έφυγε η μηχανή εκεί που θα έπεφτε κάτω τελευταία στιγμή, κρατήθηκε γαντζώθηκε και άνοιξε το γκάζι και βγήκε έξω και ήρθε πάνω μας. Πέταξε κι εμένα κάτω, παραλίγο και τη γυναίκα, κάποιους άλλους που ήταν δίπλα… Άγιο είχαμε όλοι. Τα δύο παιδιά πήραν την μπόρα. Ο 27χρονος και ο δικός μου», ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου στον Alpha.

Περιγράφοντας τι συνέβη, έσπασε: «Καθόταν ως θεατής. Είχε μπει ο αδελφός του και έκανε στο δεύτερο γύρο, τρίτο γύρο, ήταν εκεί… Και έγινε το κακό. Αυτόν τον αγώνα ήθελαν να δουν… ήθελε να δει και ο μικρός, να καμαρώσει τον αδελφό του. Θεατής ήταν. Μηχανικός. Που έβγαλε ταμπέλα στον αδελφό του. Βοηθούσε σαν μηχανικός. Βοηθούσε εμένα. Και έγινε… Δεν έχει να κάνει κάτι, ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή», είπε ο πατέρας του 16χρονου.

Τι αναφέρει μέλος του ομίλου φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, μέλος του ομίλου φίλων μοτοσικλέτας Γιαννιτσών, είπε τα εξής: «Το μηχανάκι έφυγε από την πορεία του λόγω ολισθηρότητας και λόγω κακιάς στιγμής, δεν έφυγε επειδή έκανε άλμα. Δεν έπεσε πάνω σε καμία κολώνα, γιατί δεν υπάρχει κολώνα. Υπάρχει προστατευτική περίφραξη για τη ζώνη των μηχανικών, η οποία είναι σύμφωνη με κάποιες προδιαγραφές που υπάρχουν για την προστασία των μηχανικών. Το μηχανάκι χτύπησε στην περίφραξη και στα παιδιά. Τα παιδιά ήταν σε κοντινή απόσταση. Τα παιδιά που χτύπησαν δεν είναι θεατές, το ατύχημα έγινε στη ζώνη μηχανικών. Εκεί υπάρχουν οι μηχανικοί, οι οποίοι δηλώνονται από τους οδηγούς. Το ένα το παιδί ήταν οδηγός και το άλλο το παιδί ήταν ο αδελφός ενός οδηγού που έτρεχε εκείνη την ώρα. Υπάρχει η δυνατότητα στους οδηγούς να δηλώνουν κάποιον σαν μηχανικό από την ηλικία των 16 ετών και πάνω, ώστε σε περίπτωση που πάθει κάτι το μηχανάκι τους, να είναι εκεί μέσα για να βοηθήσουν στην επισκευή της μοτοσικλέτας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη