ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (21/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (21/10)

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου με την επιστροφή στο 1981 χρησιμοποιώντας το σύνθημα «Νέα Αλλαγή» για την θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κυριαρχεί στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (21/10).

Στα πρωτοσέλιδα και όσα ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ο Σωτήρης Τσιόδρας για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι του κορονοϊού αλλά και τα στοιχεία που παρουσίασε σχετικά με τον αριθμό των θανάτων, των νοσηλειών σε ΜΕΘ και των διασωληνώσεων που αποφεύχθηκαν χάρη στον εμβολιασμό στην Ελλάδα.

Σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα και οι αλλαγές στον Δακτύλιο που επανέρχεται στο κέντρο της Αθήνας από την προσεχή Δευτέρα 25 Οκτωβρίου μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ από το υπουργείο Μεταφορών που περιγράφει ποια οχήματα έχουν «ελευθέρας» και πόσες άδειες «κόβονται» και από πού.

Στα πρωτοσέλιδα και το υπόμνημα του Σάμπυ Μιωνή για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου καθώς και οι διάλογοι που περιλαμβάνονται σε αυτό ανάμεσα στους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου που ξεκίνησε χθες, Τρίτη, για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων αλλά και για το ροζ σκάνδαλο στα Κατεχόμενα που καίει τον «πρωθυπουργό».

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Πέμπτη (21/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε