ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης κατά της θείας - «Λέει ψέματα» (vid)

Παππούς 8χρονη Ρόδος
«Χάρηκα που τα είδα και ήταν καλά», είπε από την πλευρά της η γιαγιά των παιδιών.
Star

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο

Ο παππούς της μικρής, ξέσπασε εναντίον της θείας, η οποία ομολόγησε και την Πέμπτη σε δηλώσεις της άρχισε «να τα γυρίζει», λέγοντας πως είναι όλα ψέματα και ότι ομολόγησε επειδή την ζόρισαν.

Όπως είπε ο παππούς μιλώντας στο Star, «η γυναίκα αυτή ψεύδεται. Όλα ψέματα είναι. Και όποιος αμφισβητεί κάτι, ας ρωτήσει τα παιδιά της. Όταν φύγαμε εγώ, η κόρη μου και η εγγονή μου για ψώνια και την αφήσαμε με τα παιδιά, είπε ότι ήρθε αργότερα, ενώ ήταν εκεί από το πρωί». Σύμφωνα με τον παππού της 8χρονης, «ρώτησα την κόρη μου πού άφησες τα παιδιά και μου απάντησε. Και όταν τη ρώτησα πώς τους εμπιστεύεσαι, απάντησε ότι είναι καλοί άνθρωποι, δουλεύουν στα νεκροταφεία».

Ο παππούς συνέχισε λέγοντας ότι «από τότε που γέννησε η κόρη μου, έπειτα από δύο εβδομάδες ερχόταν η συγκεκριμένη κυρία και ο σύντροφός της. Ήξερα ότι ήταν χρήστες ουσιών. Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα έστειλαν στα Ιδρύματα. Ερχόταν πολλές φορές και για πολλές ώρες στο σπίτι».

Ο παππούς της 8χρονης αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της θείας ότι η κόρη του λέει ψέματα για να καλύψει κάποιον άλλον απάντησε: «ποιον να καλύψει η κόρη μου; Άσε, αυτή βλέπει όνειρα. Ασυναρτησίες λέει… Ο σκοπός της ήταν να εξαπατήσει και να πάρει χρήματα. Είναι θέμα οικονομικό. Θα έκανε κακό για τα λεφτά».

Ο ίδιος είπε ότι είδε τις εγγονές του μετά τη μεσολάβηση κοινωνικών λειτουργών. «Τα παιδιά έκλαιγαν. Όποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά τα πληρώνουν όλα. Πήγα στον δάσκαλο της δεύτερης εγγονής μου και τον είδα σήμερα γιατί παίρνει απουσίες και είναι κρίμα. Πήγα να τις δικαιολογήσω».

«Χάρηκα που τα είδα και ήταν καλά», είπε από την πλευρά της η γιαγιά των παιδιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Ομολόγησε ο 20χρονος τη δολοφονία της μητέρας του

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός - Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε (vid)

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού