ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Τσούνης: Ποιος είναι ο φύλακας-άγγελος της Φώφης Γεννηματά που στάθηκε «βράχος» δίπλα της

Ανδρέας Τσούνης: Ποιος είναι ο φύλακας-άγγελος της Φώφης Γεννηματά που στάθηκε «βράχος» δίπλα της
Intime

Ο Ανδρέας Τσουνής, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ήταν πάντα δίπλα της στον αγώνα που έδινε με τον καρκίνο 

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από 14 ημέρες νοσηλείας στον «Ευαγγελισμό».

Όλο αυτό το διάστημα που η Φώφη Γεννηματά έδινε τη μάχη της δεν έλειψε από το πλάι της ο σύζυγός της Ανδρέας Τσουνής με τον οποίο απέκτησαν μαζί μία κόρη και έναν γιο. Πριν από τον κ. Τσουνή, η Φώφη Γεννηματά είχε παντρευτεί σε ηλικία 22 ετών τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014.

Από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην 83η έκθεση Θεσσαλονίκης
Από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην 83η έκθεση ΘεσσαλονίκηςIntime

Οι δύο τους ήταν πολύ αγαπημένοι κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που είχε κάνει για αυτόν στο παρελθόν η Φώφη Γεννηματά: «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας. Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη».

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2003, με τη Φώφη Γεννηματά να επιλέγει ένα μακρύ λευκό φόρεμα για νυφικό, κρατώντας από το χέρι της την εξάχρονη τότε κόρη της, Αιμιλία, η οποία ήταν το παρανυφάκι για τον δεύτερο γάμο της μητέρας της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά