ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: F-16 «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης - Εντυπωσιακοί ελιγμοί (vids)

28η Οκτωβρίου: F-16 «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης - Εντυπωσιακοί ελιγμοί (vids)
Εντυπωσιακές εικόνες στη Θεσσαλονίκη
INTIME/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

28η Οκτωβρίου: Όλα έτοιμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - Η δοκιμαστική πτήση του F-16 - Εντυπωσιακές εικόνες από αλεξιπτωτιστές 

Εντυπωσιακή ήταν η δοκιμαστική πτήση του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και λίγο μετά τις 11.00, το F-16 «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην τελευταία δοκιμαστική πτήση πριν από τη στρατιωτική παρέλαση, με το κοινό να απαθανατίζει τους ελιγμούς του πιλότου.

Ο πιλότος που θα δώσει το μήνυμα για τη φετινή 28η Οκτώβρη θα είναι ο 37χρονος Επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής, με καταγωγή από το Πέραμα, ο οποίος θα πιλοτάρει το αεροσκάφος F- 16 της ομάδας «ΖΕΥΣ».

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή επίδειξη αλεξιπτωτιστών, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν τη δοκιμαστική πτήση του F-16, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς» πραγματοποίησε ρίψεις δύο αλεξιπτωτιστών από ελικόπτερο. Οι αλεξιπτωτιστές προσγειώθηκαν στη Μ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της εξέδρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Συγκινούν οι γιατροί της - «Δεν λιποτάκτησε ούτε για μια στιγμή»

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά