ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (27/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (27/10)

Το τελευταίο «αντίο» που θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην Φώφη Γεννηματά στις 2 μετά το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών καθώς η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί μετά τον θάνατό της αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (27/10).

Στα πρωτοσέλιδα η «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού καθώς χθες, Τρίτη, έσπασε για έκτη φορά το φράγμα των 4.000 κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις όσον αφορά την ενισχυτική δόση για όλους όσοι έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την τραγωδία στη Χίο με τους τέσσερις νεκρούς από βύθιση βάρκας με μετανάστες – ανάμεσά τους και παιδιά ηλικίας 3-14 ετών – και το «κατηγορώ» της Ελλάδας προς την Τουρκία για το γεγονός ότι επιτρέπει στους δουλεμπόρους να παίζουν με την ανθρώπινη ζωή.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την αποκάλυψη της Deutsche Welle για την κρίση στο εσωτερικό της κυβέρνησης της Τουρκίας ανάμεσα σε Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, η επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και όσα συζήτησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, το νέο πρόγραμμα εξοικονομώ και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (27/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Άνοιξαν πυρ πλοία και υποβρύχια – Μήνυμα ετοιμότητα στον Ερντογάν

Επίθεση με βιτριόλι: Πέφτει η «αυλαία» της δίκης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης απόφασης

Ζεφύρι: Βίντεο – ντοκουμέντο με άσκοπους πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού