ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη: Με το βλέμμα στον ουρανό - Διέλευση αεροσκαφών Spitfire και F-16

28η Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη: Με το βλέμμα στον ουρανό - Διέλευση αεροσκαφών Spitfire και F-16
Νέες διελεύσεις πολεμικών αεροσκαφών και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 28ης Οκτωβρίου

Δοκιμαστικές διελεύσεις πάνω από την Θεσσαλονίκη, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

«Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 13:45 έως 14:15, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική διέλευση αεροσκαφών Spitfire και F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΕΑ.

Εντυπωσιακοί ελιγμοί F-16

Εντυπωσιακή ήταν η δοκιμαστική πτήση του F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ» ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (26/10).

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και λίγο μετά τις 11.00, το F-16 «έσκισε» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, σε δοκιμαστική πτήση πριν από τη στρατιωτική παρέλαση, με το κοινό να απαθανατίζει τους ελιγμούς του πιλότου.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος που θα δώσει το μήνυμα για τη φετινή 28η Οκτώβρη θα είναι ο 37χρονος Επισμηναγός (Ι) Χριστόδουλος Γιακουμής, με καταγωγή από το Πέραμα, ο οποίος θα πιλοτάρει το αεροσκάφος F- 16 της ομάδας «ΖΕΥΣ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Πέραμα: «Πρώτα μας πυροβόλησαν και μετά πέσαμε στις μηχανές της ΔΙΑΣ», είπε ο 14χρονος που παραδόθηκε

Ανατροπή Αρναούτογλου για το βαρομετρικό χαμηλό: «Aπευχόμαστε όλοι ότι θα συμβεί»