ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Ο επικήδειος του Χριστοδουλάκη - «Η παράταξή μας σε χαιρετά»

Φώφη Γεννηματά: Ο επικήδειος του Χριστοδουλάκη - «Η παράταξή μας σε χαιρετά»
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με έναν συγκινητικό επικήδειο αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, λέγοντας πως όπου οι άλλοι έβλεπαν τοίχους, εκείνη άνοιγε δρόμος.

«Πρόεδρέ μας είμαστε σήμερα εδώ, όλος ο πολιτικός κόσμος και άνθρωποι απλοί, άνθρωποι που σε αγάπησαν σε πίστεψαν και σε ακολούθησαν, σε έβαλαν στην καρδιά τους και σήμερα νιώθουν ένα κόμματι τους να φεύγει μαζί με σένα», είπε ο κ. Χριστοδουλάκης στον επικήδειό του εμφανώς συγκινημένος. «Είναι δύσκολο να σου πούμε αντίο γιατί μας λείπει το δικό σου θάρρος, είναι πολύ βαριά η σκιά της απουσία σου», συνέχισε. «Δεν σταμάτησες να πολεμάς για τις μεγάλες αλλαγές. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, χωρίς εσένα, αλλά χάρη σε εσένα», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

«Δεν βολεύτηκε ποτέ σε όσα είχε και δεν δίστασε ποτέ να αφήσει πίσω την εύκολη προεδρική καρέκλα για να μας πει "πάμε να το ξανακάνουμε Κίνημα Αλλαγής", που έζησε όλη την περιπέτεια του ΠΑΣΟΚ, που έμενε, όταν κάποιοι έφευγαν και πίστευε βαθιά ότι μπορεί να το ξανακάνει μεγάλο. Εκείνη που μας έδινε κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες ημέρες και χαμογελούσε περισσότερο απ΄όλους στις καλές», ανέφερε.

«Σήμερα όλη η Ελλάδα σε φωνάζει Φώφη. Χάραξες τη δική σου πορεία στην πολιτική ιστορία και έδειξες σε όλους τι θα πει πραγματικά αξιοπρέπεια», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Συγκλόνισε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία: «Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο

Κηδεία Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη - Η μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά της Φώφης