ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: «Πυροβόλησε 4 φορές τον Βασίλη και μετά μου είπε "τώρα η σειρά σου"»

Νέα Ερυθραία δολοφονία
Πώς άρχισαν οι πυροβολισμοί
Intime News

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του 43χρονου εργάτη φυσικού αερίου που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του εργάτη φυσικού αερίου που κατάφερε να επιβιώσει από την επίθεση του 40χρονου «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία, χάνοντας όμως τον συνεργάτη του. Ο 43χρονος Γιάννης, περιέγραψε στο Mega, τη στιγμή που είδε τον φίλο και συνεργάτη του να πέφτει νεκρός μπροστά του αλλά και την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος δευτερόλεπτα μετά.

«Eκείνη τη στιγμή πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και ακούω μία φωνή και γυρίζω και τον βλέπω, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή λέει "για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις" και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραυματίας.

Οι δύο άνδρες αιφνιδιάστηκαν. Ξαφνικά είδαν τον 40χρονο, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εργάζονταν, να τους σημαδεύει με το όπλο. «Εγώ με το που άκουσα την πρώτη σφαίρα φώναξα στη γυναίκα μου στο τηλέφωνο γιατί το είχα στο αυτί μου. Πήγε μέσα και το πέταξε κάτω και του φώναξε "τι είναι αυτό; Τι κάνεις;". Και αφού πυροβόλησε, τέσσερις φορές τον Βασίλη γυρνάει προς τα εμένα και λέει "τώρα η σειρά σου"», συμπλήρωσε ο 43χρονος.

Τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του, έμοιαζαν με ταινία. Ήταν τόσο εξωπραγματικά που θεωρούσε ότι οι σφαίρες ήταν ψεύτικες κι ότι το όπλο που κρατούσε ο δράστης, ήταν αεροβόλο: «Νόμιζα ότι είναι κάποιο αεροβόλο κάτι, γυρίζω και προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το αυτοκίνητο της δουλειάς μας, ήταν παρκαρισμένο. Νομίζω ότι έριξε και σε εμένα δύο σφαίρες, η μία με πέτυχε και άρχισα να φωνάζω πολύ δυνατά "βοήθεια με σκοτώνει". Είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι, όλος μου ο κορμός από την μέση και κάτω και ήταν φρικτός ο πόνος και λέω "πώς γίνεται να πονάω τόσο πολύ;". Και σύρθηκα κοντά στον Βασίλη να δω τι κάνει και σκέφτηκα ότι θα πονάει αύριο γιατί ήταν πολύ κοντά του», πρόσθεσε.

Ο 40χρονος, μετά την απολογία του, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν