ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλας όταν έφτασαν οι αστυνομικοί σπίτι της

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλας όταν έφτασαν οι αστυνομικοί σπίτι της
Η Έφη Κακαράντζουλα
Intime News

Επίθεση με βιτριόλι: Ο αστυνομικός που εντόπισε και συνέλαβε την Έφη Κακαράντζουλα, μίλησε για πρώτη φορά εξηγώντας πώς η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Έφη Κακαράντζουλα τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 15 ετών μετά τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο αστυνομικός που έπαιξε μεγάλο ρόλο την εξιχνίαση της υπόθεσης, μίλησε για πρώτη φορά στον Alpha και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», εξηγώντας πως οι Αρχές έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος, ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της λόγια, όταν είδε στο σπίτι της του αστυνομικούς.

Η Έφη Κακαράντζουλα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σγουρό, τον αστυνομικό που την συνέλαβε, ανέφερε πως όταν εκείνη είδε την αστυνομία σπίτι της, ήταν ψύχραιμη ενώ είπε αρχικά: «τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;»

«Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα, την καπαρντίνα και την τηλεκάρτα με την οποία έκανε την κλήση στο ταξί», τόνισε ο αστυνομικός καταλήγοντας πως «σχεδίασε μία επίθεση, την πραγματοποίησε, θεώρησε ότι πέτυχε και τα κράτησε. Ήταν τα τρόπαιά της, ήθελε να τα βλέπει».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε για πρώτη φορά, σε ζωντανή σύνδεση στο «LIVE NEWS», μία ημέρα μετά την απόφαση, η γυναίκα που της πέταξε στο βιτριόλι να οδηγηθεί για τα επόμενα 15 χρόνια στη φυλακή.

Καταδικασμένη για το έγκλημα που διέπραξε, μια απόφαση η οποία προσέφερε ανακούφιση στην Ιωάννα, δεν εξαφάνισε όμως, τον φόβο που συνεχίζει να έχει για τυχόν συνεργούς που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Η Ιωάννα, παρέμεινε αξιοπρεπής και ψύχραιμη από την πρώτη στιγμή της δίκης ως το τέλος. Αν και δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί την πρώτη φορά που αντίκρισε μπροστά της, τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. «Έχει μετριαστεί ο φόβος μου, υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών», δήλωσε ζωντανά στο «LIVE NEWS».

Τα λόγια της Ιωάννας πάντα συγκινούν. Μιλά για τις σκέψεις, τα όνειρά της τους στόχους της.

Η Ιωάννα ξέρει ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα για εκείνη, οι θεραπείες είναι συνεχείς και τα χειρουργεία που θα χρειαστεί δεκάδες. Ξέρει όμως, επίσης, ότι η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη κι απ’ αυτήν αντλεί τη δύναμη που θα της χρειαστεί.

Η Ιωάννα, σύντομα, θα να κάνει γνωστά τα σχέδιά της για το μέλλον, τα οποία αφορούν κινήσεις της προκειμένου να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν