ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Στη Μεσαρά η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας

Κηδεία Ιεράπετρα 48χρονη
Ο 54χρονος μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος
cretapost

Η τελευταία πράξη του δράματος της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας από τον πρώην σύζυγό της αναμένεται να παιχτεί το Σάββατο το μεσημέρι στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 48χρονη αναμένεται να κηδευτεί στον τόπο καταγωγής της τον Αμπελούζο στις 2 το μεσημέρι παρουσία των παιδιών της, των στενών συγγενών και φίλων της. Την ίδια ώρα, φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας βρίσκεται ο 54χρονος συζυγοκτόνος, μετά τις επτάωρες διαπραγματεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοσή του.

Ο 54χρονος μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος. «Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

«Τον φοβόταν»

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Mega στενή φίλη του θύματος αποκάλυψε τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον 54χρονο: «Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα: «Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε "μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε". Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια: «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν