ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: «Μαρτύρησε» η Νεκταρία στα χέρια του πρώην συζύγου της - Ζούσε τον εφιάλτη δίπλα του

Ιεράπετρα: «Μαρτύρησε» η Νεκταρία στα χέρια του πρώην συζύγου της - Ζούσε τον εφιάλτη δίπλα του
Η 48χρονη Νεκταρία. Ακόμη ένα θύμα συζυγοκτονίας

Ιεράπετρα: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ιεράπετρας από τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας, η οποία έπεσε νεκρή από 8 μαχαιριές του πρώην συζύγου της - «Ζούσε έναν εφιάλτη δίπλα του», λένε οι συγχωριανοί της.

Η τελευταία πράξη του… δράματος της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας από τον πρώην σύζυγό της αναμένεται να παιχτεί το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μεσαρά, με την κοινωνία της Ιεράπετρας να είναι συγκλονισμένη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η άτυχη 48χρονη αναμένεται να κηδευτεί στον τόπο καταγωγής της τον Αμπελούζο στις 2 το μεσημέρι παρουσία των παιδιών της, των στενών συγγενών και φίλων της.

H κοινωνία της Ιεράπετρας είναι συγκλονισμένη, μη μπορώντας να πιστέψει πως η άτυχη μητέρα τεσσάρων έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συζύγου της, ο οποίος αφού την χτύπησε 8 φορές, στη συνέχεια απειλούσε να πέσει από το γκρεμό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα έφτασε νωρίς το πρωί στη μονάδα με ενοικιαζόμενα δωμάτια γιατί βρισκόταν σε συζητήσεις για να εργαστεί εκεί την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, μόλις η άτυχη μητέρα μπήκε στο πάρκινγκ ο 54χρονος πρώην σύζυγός της, την εμβόλισε με τη μηχανή και στη συνέχεια την κυνήγησε με ένα μαχαίρι. Ο 54χρονος μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια ο 54χρονος πήγε σε έναν κοντινό γκρεμό και απειλούσε να πέσει. Μετά από διαπραγματεύσεις 7 ωρών, στις οποίες πήρε μέρος και ο 25χρονος γιος του, αποφάσισε να παραδοθεί. Δεν γνώριζε πως η Νεκταρία ήταν νεκρή...

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτοτραυματίστηκε λίγη ώρα αφότου έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 54χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι, ακριβώς κάτω από την καρδιά και μάλιστα, όταν πείστηκε από τους διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ να παραδοθεί ήταν βουτηγμένος στο αίμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε κλείσει ραντεβού προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο και να λάβει αγωγή.

Μαρτυρία – σοκ: Ψύχραιμος μετά τη δολοφονία – Τι είπε δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα

Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία ο 54χρονος άνδρας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά “Είχαμε προηγούμενα” και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

Τι λέει η εξαδέλφη του συζυγοκτόνου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας

Μία εξαδέλφη του συζυγοκτόνου, μιλώντας στο cretapost.gr, ανέφερε ότι είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο, ωστόσο ο 54χρονος πρόσφατα έμαθε ότι η πρώην σύζυγός του διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο εξάδελφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media.

Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ό,τι έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά η εξαδέλφη του δράστη.

Η Νεκταρία είχε πρόσφατα φτιάξει τη ζωή της

«Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, η διευθύντρια του μοιραίου ξενοδοχείου.

Η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση για τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία:

«Συνελήφθη, σήμερα (29.10.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, σήμερα (29.10.2021) το πρωί, ο ανωτέρω δράστης μετέβη σε χώρο εργασίας ημεδαπής και την τραυμάτισε θανάσιμα χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια μετέβη σε κοντινή βραχώδη περιοχή και εκδήλωσε πρόθεση αυτοκτονίας. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και διαπραγματευτές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, οι οποίοι και έπεισαν τον ημεδαπό να παραδοθεί.

Ο ημεδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν