ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός

Επίθεση με βιτριόλι: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός
Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως είναι η απόφαση του δικαστηρίου αφήνει την Ιωάννα σε απόλυτη ηρεμία ώστε να αφοσιωθεί στην υγεία της.
ΙΝΤΙΜΕ

Η δικαίωση ήρθε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς το δικαστήριο έκρινε ένοχη την 36χρονη δράστιδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega για τη δικαίωση της Ιωάννας και απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με την μη δημοσίευση των φωτογραφιών της 36χρονης στα ΜΜΕ.

«Η αναδημοσίευση φωτογραφίας έχει ομολογηθεί ότι επιτρέπεται, εκτός αν λάβατε κάποια εξώδικη δήλωση που σας το απαγορεύει. Μιλάω για τα τηλεοπτικά. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, ας πάρουμε ως παράδειγμα ότι η Έφη είχε αποδειχθεί ότι είναι αθώα. Θα ήταν διασυρμός. Δίνει το δικαίωμα η εισαγγελία να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες», είπε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως είναι η απόφαση του δικαστηρίου αφήνει την Ιωάννα σε απόλυτη ηρεμία ώστε να αφοσιωθεί στην υγεία της.

«Υπάρχει μία ηθική δικαιοσύνη για την Ιωάννα και για εμάς τους συνηγόρους της. Είναι η πρώτη απόφαση που εκδίδεται ότι η ρίψη με βιτριόλι ότι έχει πρόθεση ο κατηγορούμενος να σκοτώσει τον άλλον. Καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Θα υπάρχει μία ηρεμία για την Ιωάννα ώστε να ασχοληθεί με την υγεία της».

Επιπλέον, μίλησε και για το ενδεχόμενο να υπήρχαν συνεργοί στην υπόθεση.

«Η Ιωάννα κ εγώ προσωπικά έχουμε την εντύπωση πως υπήρχε βοήθεια. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι συνεργοί, εάν υπάρχουν».

Πηγή: Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Live η πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα «Νέαρχος» - Πότε φτάνει Ελλάδα

Υπόθεση Παντελίδη: Συζητούνται οι αγωγές για το σοκαριστικό τροχαίο - Τι ζητούν Κυριάκου και Αρναούτη

Εικόνα-ντοκουμέντο Newsbomb.gr: Η στιγμή που ληστές σέρνουν γυναίκα στο Μενίδι – Πώς την ακολούθησαν