ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε η εταιρεία Νέα Οδός.

Οι ρυθμίσεις αφορούν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Πύρνας, στο πλαίσιο των εργασιών αντικατάστασης του οδοστρώματος που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης.

Ειδικότερα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Καλυφτάκη και του κλάδου εξόδου του Α/Κ Πύρναςστο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Καλυφτάκη με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Πύρνας, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Καλυφτάκη και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Πύρνας.

Η Νέα Οδός τονίζει ότι έχει λάβει «όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί