ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Το φόρεμα της καθηγήτριας θα ρίξει φως στην καταγγελία για βιασμό από τον προϊστάμενο

Καταγγελία για βιασμό στη Λάρισα
Στο φόρεμα της καθηγήτριας που κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό θα αναζητήσουν απαντήσεις οι αρχές
PIXABAY

Στο φόρεμα της καθηγήτριας που κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό θα αναζητήσουν απαντήσεις οι αρχές

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λάρισα η καταγγελία μιας καθηγήτριας και μητέρας δύο παιδιών ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από μια βόλτα σε ερημική παραλία.

Οι αρχές αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν τη Δευτέρα το φόρεμα της καθηγήτριας το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να ταυτοποιηθούν ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της.

Ο δικηγόρος της καθηγήτριας, Θωμά Παπαλιάγκας, επισήμανε στο MEGA πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, της πρότεινε σύμφωνα με τον ίδιο, να πιούνε ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και συνέβη ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Η γυναίκα, καταγγέλλει επίσης, ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.

Μετά την υποβολή της μήνυσης στις 11 Οκτωβρίου, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας με μυστικότητα κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες.

Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος, ενώ να διευκρινιστεί πως η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Με πληροφορίες απο MEGA και Εφημερίδα Ελευθερία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2021: Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Ανατροπές στη φορολογική ενημερότητα από το 2022 – Τι αλλάζει

Εμβολιασμός: Ανοίγουν τα ραντεβού για την τρίτη δόση - Τι ισχύει, βήμα - βήμα η διαδικασία