ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας, «ο συζυγοκτόνος πριν την σκοτώσει μας αποχαιρέτησε»

Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας, «ο συζυγοκτόνος πριν την σκοτώσει μας αποχαιρέτησε»
Η 48χρονη Νεκταρία. Ακόμη ένα θύμα συζυγοκτονίας

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Ιεράπετρα.

Στο «Πρωινό» μίλησε η δευτερότοκη κόρη της 48χρονης Νεκταρίας την οποία σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Ιεράπετρα. Η κόρη του συζυγοκτόνου είπε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση και τόνισε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Ανέφερε δε, ότι ήταν εμμονικός με τη μητέρα της και αποκάλυψε ότι μια ημέρα πριν τους φώναξε για να τους αποχαιρετήσει.

«Την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε έσφαξα την μάνα σου», είπε η κόρη του προφυλακισμένου 54χρονου. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και τους είχα κάνει μήνυση γι' αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μια εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι, ώστε να βγει στο τέλος τρελός. Ενώ το προηγούμενο βράδυ μας μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε. Σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με την μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε «έσφαξα την μάνα σου»», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είδε το «φως» της δημοσιότητας ένα σοκαριστικό βίντεο με τον συζυγοκτόνο να κυνηγάει την Νεκταρία για την σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η 48χρονη φαίνεται να τρέχει να σωθεί και ο πρώην σύζυγός της την κυνηγάει με το μαχαίρι, ενώ μετά τη δολοφονία φεύγει ατάραχος. Τα σοκαριστικά πλάνα προήλθαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έτσι θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών σε καταστήματα και μεικτούς χώρους

Ανατροπές στη φορολογική ενημερότητα από το 2022 – Τι αλλάζει

Καιρός – Αρναούτογλου: Έτσι θα κυλήσει γενικά ο Νοέμβριος – Δείτε χάρτη