ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Απελπισία σε όλη την Αθήνα! Μποτιλιάρισμα ακόμα και σε στενά

Κίνηση τώρα: Απελπισία σε όλη την Αθήνα! Μποτιλιάρισμα ακόμα και σε στενά

Απέραντο… πάρκινγκ η ελληνική πρωτεύουσα – Καθηλωμένοι οδηγοί από Κηφισιά μέχρι Πειραιά – Χαμηλές ταχύτητες και στην Αττική Οδό – Κομφούζιο στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αυτό που συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας είναι πραγματικά απερίγραπτο. Από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας επικρατεί το απόλυτο χάος.

Δεν είναι μόνο ο Κηφισός που συνήθως αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ούτε η Κηφισίας ή η Μεσογείων και η Κατεχάκη που τις ώρες αιχμής «πήζουν»… το πρόβλημα είναι σχεδόν σε όλο το Λεκανοπέδιο!

Από την είσοδο της Αθήνας και το ύψος της Κηφισιάς, μέχρι τη λεωφόρο Ποσειδώνος και τη Γλυφάδα, από την Κηφισίας και το Μαρούσι μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, και από την Ομόνοια μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, η κατάσταση είναι χωρίς υπερβολή, απελπιστική.

Οι οδηγοί είναι στα όριά τους, μιας και το φαινόμενο της κίνησης στους δρόμους είναι πλέον καθημερινό, με χιλιάδες πολίτες να εγκλωβίζονται στα οχήματά τους επί ώρες.
Λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα, τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονταν στον Κηφισό, με ουρές δεκάδων χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ και στην κάθοδο της Κηφισίας οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, μιας και τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο ύψος της Πολιτικής Προστασίας, δημιούργησαν κομφούζιο και στη λεωφόρο αλλά και στις γύρω περιοχές, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να διασχίσει κάποιος μια διαδρομή από το Μαρούσι μέχρι το Χίλτον, πρέπει να μείνει στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μία ώρα. Όσοι δε, κάνουν το λάθος και επιλέξουν στενάκια για να αποφύγουν τις λεωφόρους, τότε είναι πιθανόν να εγκλωβιστούν χειρότερα καθώς και εκεί επικρατεί μποτιλιάρισμα.

Οι δρόμοι που παρουσιάζουν μποτιλιάρισμα, επιγραμματικά είναι: Κηφισός και στα δύο ρεύματα, Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, Μεσογείων στην άνοδο από «Πεντάγωνο» μέχρι Αγία Παρασκευή, Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα, Θηβών, λεωφόρος Αθηνών, Πατησίων και στα δύο ρεύματα, Αχαρνών και στα δύο ρεύματα.

Με δυο λόγια, υπομονή, προσοχή και θα φτάσετε!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών σε κομμωτήρια, εστιατόρια, καταστήματα

Βέλγιο: Σκοτώθηκε για μία selfie η Ζωή Μαρινάκη (pics)

Φρίκη για 17χρονη στο Καζακστάν: Για 4 ημέρες τη βίαζαν 17 άνδρες αφού της «πείραξαν» το ποτό