ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα - Καταγγελία καθηγήτριας για βιασμό: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα που φορούσε

Υπόθεση βιασμού καθηγήτριας στην Λάρισα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών το φόρεμα που φορούσε η καθηγήτρια
pixabay

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας εκπαίδευσης ο οποίος κατηγορείται από την καθηγήτρια για βιασμό, αναμένεται να εμφανιστεί στον εισαγγελέα Λάρισας την ερχόμενη εβδομάδα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Λάρισα η καταγγελία της εκπαιδευτικού η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της. Στα πλαίσια της έρευνας που γίνεται για την σοβαρή καταγγελία της καθηγήτριας, πραγματοποιήθηκε γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού.

Η εκπαιδευτικός έδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο του βιασμού της, στις Αρχές, το φόρεμα που φορούσε κατά την ημέρα που συνάντησε τον προϊστάμενο της και ο τελευταίος φέρεται να την βίασε

Τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, δειχνουν το χρωμόσωμα ενός άνδρα. «Προσκομίστηκαν στα εργαστήρια μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά μεταξύ των βιολογικών υλικών και υπάρχει γενετικό υλικό dna τριών ατόμων εκ των οποίων ο ένας είναι άνδρας. Το αποτέλεσμα είναι αξιοποιήσιμο για συγκριτικές μελέτες» δήλωσε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος.

Η γυναίκα περιγράφει, στην έγκλησή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, τον εφιάλτη που έζησε σε περιοχή του νομού μέσα στο αυτοκίνητό της. Όπως δήλωσε αισθάνεται «αηδία, φόβο και ενοχές» ενώ πρόσθεσε: «Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Οι στιγμές που είμασταν μαζί. Προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας». επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί.

Ο προϊστάμενος αρνείται τις κατηγορίες

O προϊστάμενος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία και προχωρά όπως υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια σε αγωγές και μηνύσεις.

«Δε γνωρίζουν ότι η Δικαιοσύνη αυτές τις υποθέσεις τις μεταχειρίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα» τονίζει και επισημαίνει: «Να γνωρίζουν αυτοί που θέλουν να λύσουν με αυτόν τον τρόπο τέτοια υπηρεσιακά προβλήματα ότι η Δικαιοσύνη είναι πολύ σκληρή με αυτούς που κάνουν ψευδείς μηνύσεις

Από την πλευρά της καταγγέλλουσας ο δικηγόρος της Θωμάς Παπαλιάγκας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός κάνει έκκληση σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν. «Η παθούσα κάνει έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί κάτι τέτοιο οπωσδήποτε να μιλήσουν και να μην φοβηθούν ούτε τους βρυχηθμούς για αγωγές και μηνύσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άντρα στην εισαγγελία έφθασαν και άλλες καταγγελίες, στο σύνολο 19. Μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει καταλήξει κάπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr