ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Τσάπας: Δεν υπάρχει θέμα εξαφάνισής μου - Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νίκαιας

Βαγγέλης Τσάπας
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, Βαγγέλης Τσάπας.
INTIME/φωτογραφία αρχείου

Τι αναφέρει σε δήλωση του ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, Βαγγέλης Τσάπας, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα εξαφάνισης του.

Ο ιδιοκτήτης ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, Βαγγέλης Τσάπας, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί τις τελευταίες 48 ώρες, σήμανε συναγερμό σε όλους.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ δεν απαντούσε για δύο μέρες στο κινητό τηλέφωνο, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με μέλη της οικογένειάς του. Επίσης, από το επαγγελματικό του περιβάλλον ανέφεραν ότι δεν είχαν νέα του για 48 ώρες.

Υπήρχε έντονη ανησυχία για την εξαφάνισή του, καθώς αναστατώθηκαν και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του. Και αυτό διότι ο κ. Τσάπας είναι CEO της Hellenic Coin.

Το HNC είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, εναλλακτικό του ευρώ και ανάλογο του Bitcoin. Eλληνικό κρυπτονόμισμα με τεχνολογία (blockchain) ανοιχτού κώδικα. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και ως χρηματιστής, αλλά και με τα ναυτιλιακά.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του ονόματός του, ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο SDNA και έδωσε τη δική του εξήγηση: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισής μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμη καθημερινότητά μου. Όσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεμίνα Διγενή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της για τον Φιλιππίδη

Καιρός - Αρναούτογλου: Ψυχρή μάζα επηρεάζει τη χώρα μας το επόμενο 48ωρο - Πέφτει η θερμοκρασία

Προφυλακιστέος ο 35χρονος προπονητης τένις που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες