ΕΛΛΑΔΑ

Γείτονας της Ολλανδής δημοσιογράφου που προκάλεσε: Πακιστανοί βγάζουν βόλτα τα σκυλιά της

Ολλανδή δημοσιογράφος
Σε μια καταγγελία για την Ολλανδή δημοσιογράφο, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, προχώρησε γείτονάς της στην Ύδρα
Facebook

Σε μια καταγγελία για την Ολλανδή δημοσιογράφο, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, προχώρησε γείτονάς της στην Ύδρα

Το πρόσωπο της ημέρας έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια προβοκατόρικη ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες περί pushbacks στην Ελλάδα.

Γείτονας της 61χρονης δημοσιογράφου, η οποία τα τελευταία 40 χρόνια στην Ύδρα, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook δίνοντας μια διαφορετική διάσταση για το ενδιαφέρον της κυρίας Μπέουχελ για τους μετανάστες.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στο Facebook, o οποίος, όπως αναφέρει, είναι επί χρόνια γείτονας με την Ολλανδή δημοσιογράφο, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έχει δύο σκυλιά «που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της».

Η ανάρτηση για την Ολλανδή δημοσιογράφο

Είδα το περιστατικό με την Ολλανδή δημοσιογράφο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και τον Μητσοτάκη. Χρόνια γειτόνισσα μου, με δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της. Πλακώθηκα μαζί της άπειρες φορές από το 2010 στην ηρωική πλατεία Αυδή. Συνεπώς λέω: Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου! Και πάω να φτιάξω τσάι!

Οι αναρτήσεις της Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

Μετά το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ολλανδή δημοσιογράφος προχώρησε σε δύο αναρτήσεις σχετικά με όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην πρώτη χρονικά υποστήριξε ότι μετά την αποχώρησή της από το κυβερνητικό μέγαρο την ακολούθησε «κατάσκοπος» ενώ στη δεύτερη σχολίασε μια φωτογραφία της μέσα από το Μαξίμου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου