ΕΛΛΑΔΑ

Βίος και πολιτεία η Ολλανδή που εξόργισε τον Μητσοτάκη - Πακιστανοί, συλλήψεις και έπαρση

Ολλανδή δημοσιογράφος Μητσοτάκης
Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που εξόργισε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατάφερε να γίνει viral μετά το επεισόδιό της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό πως «ψεύδεται» αναφορικά με το μεταναστευτικό, δεν είναι τόσο απλή περίπτωση δημοσιογράφου...

Γείτονας της 61χρονης δημοσιογράφου, η οποία τα τελευταία 40 χρόνια μένει στην Ύδρα, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook δίνοντας μια διαφορετική διάσταση για το ενδιαφέρον της κυρίας Μπέουχελ για τους μετανάστες.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στο Facebook, o οποίος, όπως αναφέρει, είναι επί χρόνια γείτονας με την Ολλανδή δημοσιογράφο, η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έχει δύο σκυλιά «που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της».

Είδα το περιστατικό με την Ολλανδή δημοσιογράφο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και τον Μητσοτάκη. Χρόνια γειτόνισσα μου, με δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της. Πλακώθηκα μαζί της άπειρες φορές από το 2010 στην ηρωική πλατεία Αυδή. Συνεπώς λέω: Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου! Και πάω να φτιάξω τσάι!

Είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

«Προσωπικά» ζητήματα με το μεταναστευτικό φαίνεται ότι είχε η Ολλανδή δημοσιογράφος που έκανε την προβοκατόρικη ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εισπράττοντας την «πληρωμένη» απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού καθώς όπως προκύπτει η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για υπόθεση φιλοξενίας παράνομου μετανάστη.

Η Μπέουχελ είχε συλληφθεί με την κατηγορία της «διευκόλυνσης παράνομης διαμονής ξένου πολίτη» με την ίδια να υποστηρίζει ότι όλα είχαν ξεκινήσει από τις κατηγορίες κατοίκων της Ύδρας για την παρουσία στο σπίτι της του 23χρονου Φρίντον από το Αφγανιστάν.

«Με έθεσαν υπό κράτηση σαν να ήμουν κάποιου είδους φονικός τρομοκράτης. Δεν με άφηναν ούτε να πάω στο σπίτι μου για να πάρω τα χάπια μου και αποσμητικό» είχε πει τότε στον Guardian υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν μυστικό πως ο Φρίντον ζούσε μαζί της και ότι είχε καλύψει την ιστορία του ως δημοσιογράφος.

«Το όλο ζήτημα της απόκρυψης είναι γελοίο», είχε πει η δημοσιογράφος. «Υπάρχουν γράμματα που χρονολογούνται από μία δικαστική υπόθεση τον Ιανουάριο του 2020 που αναφέρουν ότι τον φροντίζω και πληρώνω για τον δικηγόρο του και τα μαθήματα ελληνικών του» έλεγε τότε η Μπέουχελ.

Οι αναρτήσεις της Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

Μετά το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ολλανδή δημοσιογράφος προχώρησε σε δύο αναρτήσεις σχετικά με όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην πρώτη χρονικά υποστήριξε ότι μετά την αποχώρησή της από το κυβερνητικό μέγαρο την ακολούθησε «κατάσκοπος» ενώ στη δεύτερη σχολίασε μια φωτογραφία της μέσα από το Μαξίμου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου