ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Ύδρας: Μήνυσα την Ολλανδή δημοσιογράφο γιατί δημιουργεί ανθελληνικές εντυπώσεις

δήμαρχος Ύδρας Ολλανδή δημοσιογράφος
Μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου Ύδρας κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου.
INTIME/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο δήμαρχος Ύδρας μίλησε για την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου.

O δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, εξήγησε το λόγο που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον της Ολλανδής δημοσιογράφου, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, η δημοσιογράφος αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων.

Ο κ. Κουκουδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «Αν κάποιος ανατρέξει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook θα δει ότι φιλοξενεί απόψεις άλλων ανθρώπων που αποκαλούν τη χώρα μας φασιστική, ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα μεταναστών, και προσφύγων, και τα σχετικά. Επίσης μάς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τον περασμένο Μάρτιο όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο νησί μας και υπήρχε ένα πρόβλημα με πολίτες τρίτων χωρών που δε διέθεταν ΑΜΚΑ, και ο δήμος μας ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική πλατφόρμα να επιταχυνθεί η διαδικασία -ώστε αυτοί οι άνθρωποι για να πάρουν προσωπικό ΑΜΚΑ και να εμβολιαστούν μαζί με εμάς- υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, και με διαστρεβλωμένα στοιχεία και απόψεις προκάλεσε δημοσιοποίηση δυσφημιστικών άρθρων στο εξωτερικό με τάση να λέει ότι κάνουμε διακρίσεις κλπ, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο».

Παράλληλα, εξήγησε ότι το πλέον συγκλονιστικό σε συνέντευξή της πριν μερικές μέρες - που βέβαια τα ανασκεύασε αργότερα, γιατί κατάλαβε πού έχει εστιάσει η μηνυτήρια αναφορά - είναι πως είπε ότι «στην Ύδρα έχουμε ψηφίσει 50% Χρυσή Αυγή».

Ο δήμαρχος διευκρίνισε ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές, η ΧΑ πήρε μόλις 2,86%, δηλαδή 47 ψήφους με τα δεδομένα του μικρού μας εκλογικού σώματος.

«Και μόλις άκουσε για τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της βγήκε πάλι στον ίδιο σταθμό και το ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αρέσκεται στη διαστρέβλωση και παραποίηση στοιχειών για τη δημιουργία ανθελληνικών εντυπώσεων. Αυτή είναι η απόψή μου», κατέληξε ο δήμαρχος Ύδρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα νοσοκομεία της χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

H προφητική, αδημοσίευτη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή στο Newsbomb.gr: «Το τέλος θα το νιώσω»