ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: «Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου», λέει η Κλοντιάνα Τσέλο

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι
Τι ισχυρίστηκε μετά τους πυροβολισμούς σε βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου
Intime News

Τη δική της εκδοχή για το περιστατικό δίνει η 49χρονη, που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

«Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της. Τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και λέει, "σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου". Γύρισα και του είπα "σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί", νόμιζα ότι ήταν ψεύτικο», δήλωσε αρχικά η 49χρονη στο Mega. «Του είπα, σταμάτα βρε γελοίε, και εκεί όρμηξα να του το πάρω, και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιον δε ξέρω από εμένα; Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση, εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: «Καθόλου καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις». Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

«Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η 49χρονη.

Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο η οποία σήμερα πέρασε την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος οφθαλμίατρου στο Χαλανδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη δεν έχει βρει δικηγόρο με αποτέλεσμα να πρέπει να της διορισθεί συνήγορος, και μετά από αυτή την εξέλιξη έλαβε νέα προθεσμία για αύριο το πρωί.

Λίγο πριν την αποχώρηση της από το κτήριο 9 της Ευελπίδων, η 49χρονη φώναξε: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Δομοκό: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς - Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Καλαμπάκα: Πώς μια ανακοίνωση σούπερ μάρκετ... αποκάλυψε πελάτες με κορονοϊό

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκληρή απάντηση στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γιώργο Λέφα